مقاله محاسبه فاکتور محافظت عصاره گیاه رزماری و چای سبز در اکسیداسیون تسریع شده روغن آفتابگردان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محاسبه فاکتور محافظت عصاره گیاه رزماری و چای سبز در اکسیداسیون تسریع شده روغن آفتابگردان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محاسبه فاکتور محافظت عصاره گیاه رزماری و چای سبز در اکسیداسیون تسریع شده روغن آفتابگردان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه فاکتور محافظت عصاره گیاه رزماری و چای سبز در اکسیداسیون تسریع شده روغن آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محاسبه فاکتور محافظت عصاره گیاه رزماری و چای سبز در اکسیداسیون تسریع شده روغن آفتابگردان :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

عصاره های برگ چای سبز و گیاه رزماری سرشار از آنتی اکیبدانت طبیعی هستند. آنتی اکسیدان های طبیعی می توانند از اکسیداسیون روغنها جلوگیری کنند و اثرات سودمندی نیز بر سلامت انسان دارند. در این تحقیق عصاره آنتی اکسیدانی برگ چای سبز و گیاه رزماری با ۴ روش آب داغ، هگزان، متانولی و انانولی استخراج شد و به دنبال آن خشک گردید. جهت گزینش مناسب ترین روش استخراج آنتی اکسیدانی بر اساس افزایش مقاومت روغن نمونه هایی با غلظت های یکسان ۲۰۰۰ppm) این عصاره ها در روغن آفتابگردان تصفیه شده بدون انتی اکسیدانتتهیه شد و مقاومت اکسیداتیو آن ها توسط دستگاهRancimat اندازه گیری شد. همچنین فعالیت آنتی اکسیدانی آنها توسط کمی پراکسیدPV) در فواصل زمانی ۸ ساعته بمدت ۳۰ روز از طریق اندازه گیری زمان القا و فاکتور محافظت تعیین گردید. سپس فعالیت انتی اکسیدانی این عصاره ها نسبت به هم و با آنتی اکسیدان سنتزی BHT در دو غلظت ۴۰ و ۷۰ppm مقایسه گردید. نتایج نشان می دهد که ۱- روش اتانولی مناسب ترین روش استخراج آنتی اکسیدانی چای سبز و رزماری می باشد. ۲- آنتی اکسیدان طبیعی چای سبز و گیاه رزماری نسبت به انتی اکیسیدان سنتزی BHT در برابر اکسیداسیون حرارتی روغن مقاومت بیشتری نشان می دهند. ۳- غلظت های آنتی اکسیدانیppm 1500 -2500 برای استفاده در محصولات روغن توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.