مقاله مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و کاربردی روغن بادام زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و کاربردی روغن بادام زمینی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و کاربردی روغن بادام زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و کاربردی روغن بادام زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، تغذیهای و کاربردی روغن بادام زمینی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

عمدهترین منابعی که برای تهیه روغنهای نباتی بکار میروند شامل دانهها و میوههای روغنی میباشند که از میان دانه های روغنی، سویا، کلزا، تخمپنبه، آفتابگردان و پالم دارای بیشترین استفاده هستند. با گذشت زمان و آگاهی بیشتر مصرف کنندگان از مسایل تغذیهای و بسیاری اثرات نامطلوب روغنها و چربیهای خوراکی بویژه انواع اشباع و دارای اسیدهای چرب ترانس بر سلامتی، تقاضا برای روغنهای سودمند که علاوه بر کاربرد آنها به عنوان روغن دارای اثرات مفید و سلامتبخش هستند افزایش یافت. بادام زمینی با داشتن میزان قابل توجه روغن در دانه ، ترکیب مناسبی از اسیدهای چرب غیراشباع، توکوفرولها و استرولها به عنوان منبعی برای استخراج روغن مورد توجه قرار گرفت. تحقیقات بیشتر نشان داد که این روغن میتواند سبب کاهش بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش میزان کلسترول بد LDL) وافزایش میزان کلسترول خوبHDL) در خون گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.