مقاله اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی در تربچه( Raphanus sativus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی در تربچه( Raphanus sativus) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی در تربچه( Raphanus sativus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی در تربچه( Raphanus sativus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی در تربچه( Raphanus sativus) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

وجود املاح زیاد در خاک یا آب آبیاری، گیاه را با تنش شوری مواجه می سازد. تنش شوری صرف نظر ازمکانیسم شور شدن خاک، به دلیل تجمع بیش از حد کاتیون ها و آنیون ها در محلول خاک، بروز می کند. به منظوربررسی آثار تنش شوری بر صفات مرتبط با جوانه زنی، آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در آزمایشگاه فیزیولوژی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد شیراز به صورت کاملاً تصادفی در ۳ تکرار انجام گرفت. تیمار شوری اعمال شده در ۴ سطح (۱۲،۸،۴،۰ دسی زیمنس برمتر)بود. نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده ها نشان داد که سطوح مختلف شوری اثر بسیار معنی داری بر درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، شاخص جوانه زنی و شاخص بنیه بذر داشتند.(P<0/ ( 001 نتایج مقایسه میانگین نشان داد که با افزایش غلظت شوری کلیه صفات مذکور کاهش یافتند. به گونه ای که بالاترین میزان هر یک از صفات متعلق به تیمار شاهد و کمترین آن متعلق به تیمار ۱۲ دسی زیمنس بر متر بود و تنها صفت شاخص بنیه بذر بود که تیمار ۴ دسی زیمنس بر متر بیشتر از تیمار شاهد بود. بنابراین به نظر می رسد که ارزیابی عکس العمل صفات مرتبط با جوانه زنی در مرحله جوانه زنی برای تعیین تحمل به شوری گیاه تربچه مؤثر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.