مقاله بررسی روشهایی جدید در بوگیری از روغن خام ماهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهایی جدید در بوگیری از روغن خام ماهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهایی جدید در بوگیری از روغن خام ماهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهایی جدید در بوگیری از روغن خام ماهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهایی جدید در بوگیری از روغن خام ماهی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بوگیری روغن ها و چربی ها به دلیل پیشرفت رنسیدیتی در طول زمان و شکل گیری ترکیبات نامطبوع درنتیجه فرایند، ضروری است. روش های بوگیری شامل پوشش دادن، شستشو توسط یک حلال انتخابی، جذب توسط خاک های رنگبر یا کربن فعال و بخار دهی در دماهای بالا و تحت خلا می باشد. در این مطالعه برخی از روش های جدید بوگیری در روغن خام ماهی و نتایج حاصل از آن مورد بررسی قرار گرفته است. در ابتدا برخی از خواص فیزیکوشیمیایی روغن ماهی با استفاده از روش های متداول، اندازه گیری و سپس بوگیری به روش شیمیایی و بر اساس حذف پروتئین های موجود در روغن انجام شد. نتایج نشان داد که بوگیری با استفاده ازآمونیوم سولفات در pH=5/5 و کیزل ژل بهترین راندمان را در پی خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.