مقاله بررسی عوامل موثر بر شاخص آنتروپی دانه های روغنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر شاخص آنتروپی دانه های روغنی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر شاخص آنتروپی دانه های روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر شاخص آنتروپی دانه های روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر شاخص آنتروپی دانه های روغنی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

کشاورزی فعالیتی با ریسک بالا میباشد که منجر به کاربرد راهکارهایی جهت مقابله با این شرایط، توسط کشاورزان شده است. یکی از راهکارهای عمده در این راستا، استفاده از تنوع زراعی میباشد. با محاسبه میزان تنوع و عوامل مؤثر بر آن میتوان راهکارهای سیاستی مهمی در جهت کاهش ریسک تولید محصولات خاص و استراتژیک و در نتیجه افزایش تولید در سطح کشور شد. جهت به دست آوردن تنوع در این مطالعه، ابتدا با استفاده از دادههای پنج محصول کلزا، آفتابگردان، ذرت و سویا در پنج استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، خوزستان، فارس و کرمانشاه طی سالهای ۱۳۸۵ -۷۱ به اندازهگیری شاخص تنوع آنتروپی اقدام؛ سپس با استفاده از تخمین رگرسیونی داده های ترکیبی به روش اثرات ثابت به بررسی عوامل مؤثر بر تنوع پرداخته شد. نتایج نشان داد، عوامل مورد بررسی در این مطالعه که عبارتند از قیمت محصولات زراعی، متوسط هزینه تولید سالانه محصولات، متوسط درآمد کشاورزی و غیرکشاورزی خانوارهای روستایی، بیمه محصولات، مقدار صادرات، واردات و یارانهها رابطه معناداری با شاخص تنوع دارند. افزون بر آن، با توجه دقیق تر به روابط موجود و محاسبه شاخصهای اقتصادی در تولیدات کشاورزی میتوان به ایجاد امنیت غذایی در سطح کشور کمک کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.