مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام مختلف سیب زمینی با استفاده از الکتروفورز پروتئین :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) مهمترین منبع دو لپه ای در تغذیه انسان است و در جهان از نظر اهمیت غذایی مقام چهارم را داراست. تنوع ژنتیکی بر اساس نشانگرهای مختلف نقش کلیدی در عملیات اصلاح نبات دارد. دراین تحقیق الگوی پروتئینی ۲۳ رقم منتخب سیب زمینی برای تعیین تنوع ژنتیکی موجود با استفاده از الکتروفورز عمودی پروتئینهای ذخیره ای غده بر روی ژل پلی آکریل آمید به روش SDS-PAGE موردبررسی قرارگرفت. درصد پلی مورفیسم محاسبه و مقیاس اقلیدسی فاصله رقم ها بر اساس روش UPGMA بااستفاده ازنرم افزارNTsys رسم شد. همچنین فاصله ژنتیکی نمونه های مورد بررسی در نرم افزار SPSS محاسبه شد. نتایج حاصل از الکتروفورز ۲۳رقم منتخب سیب زمینی، حضور ۳۹ باند پروتئینی را در ارقام مورد مطالعه نشان داد که بیشترین تعداد باند ( ۲۳ باند) دررقم Markiz مشاهده گردید. دندروگرام حاصل نشان داد ارقام مورد مطالعه به طور کلی در ۲ گروه قابل مطالعه هستند برخی ارقام شامل Desire و Florida ، Markiz ، Savalan ،Leady rosta بافاصله ژنینیکی بیشتری سایر ارقام در زیرگروه های متمایزی واقع شدند. دو رقم Granola و Impala با یکدیگر دارای قرابت ژنتیکی بالایی۷۳/۳ درصد می باشند. همچنین مشاهده شده دوررقم Fontaneh و Savalan دارای پایین ترین درصد شباهت ۹/۱ درصد در بین رقم های مورد مطالعه نسبت به یکدیگر می باشند. در بررسی پروتئین های اصلی محلول در ارقام Arnova و Desire ،Picasso ،Oushna ،Diamant ،Savalan باند های ضعیف تری در طیف ایزومر های پروتئین پاتاتین نسبت به سایر ارقام مورد مطالعه مشاهده شد. نتایج این تحقیق نشان دهنده وجود پتانسیل بالای تنوع ژنتیکی در بین ارقام سیب زمینی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.