مقاله ارزیابی خودمسمومی درون و بینواریتهای در چند اکوتیپ یونجه در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی خودمسمومی درون و بینواریتهای در چند اکوتیپ یونجه در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی خودمسمومی درون و بینواریتهای در چند اکوتیپ یونجه در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی خودمسمومی درون و بینواریتهای در چند اکوتیپ یونجه در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی خودمسمومی درون و بینواریتهای در چند اکوتیپ یونجه در شرایط آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

یونجه مهمترین گیاه علوفهای دنیا میباشد. به منظور بررسی اثر خودمسمومی درون و بین واریته ای و همچنین خودمسمومی ریشه در محیط کشت آگار آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی به صورت فاکتوریل با سه تکرار درآزمایشگاه علوم گیاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه اجرا گردید. غلظتهای عصاره شامل غلظت ۵۰ درصد و ۱۰۰ درصد عصارهها بود. نتایج نشان داد غلظت ۱۰۰ درصد عصاره در مقایسه با غلظت ۵۰ درصد عصاره بازدارندگی وکاهش بسیار بیشتری داشت. کمترین اثر را از لحاظ بازدارندگی جوانهزنی و کاهش طول ریشهچه و ساقه چه اکوتیپ ثمیم نشان داد. مواد ترشح شده از اکوتیپ رنجر بیشترین تأثیر را بر روی خود، همدانی، قره یونجه و در نهایت ثمیمنشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.