مقاله بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع آفتابگردان درسطوح مختلف تغذیه وpgpr در کشاورزی ارگانیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع آفتابگردان درسطوح مختلف تغذیه وpgpr در کشاورزی ارگانیک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع آفتابگردان درسطوح مختلف تغذیه وpgpr در کشاورزی ارگانیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع آفتابگردان درسطوح مختلف تغذیه وpgpr در کشاورزی ارگانیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان روغن و اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع آفتابگردان درسطوح مختلف تغذیه وpgpr در کشاورزی ارگانیک :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

جهت بررسی تاثیر سیستم های تغذیه آلی، شیمیایی، تلفیقی و کود زیستی باکتریایی PGPR) بر عملکرد دانه، میزان روغن و ترکیب اسید های چرب رقم آلستار آفتابگردان، آزمایشی در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در راستای کاهش مصرف کود های شیمیایی، اصلاح خاک و بهبود وضعیت تغذیه گیاه در جهت رسیدن به کشاورزی ارگانیک اجرا گردید. عامل اصلی در ۵ سطح کودی شامل ۱۰۰ درصد آلیF1 25 درصد شیمیایی و ۷۵ درصد آلیF2 50 درصد شیمیایی و ۵۰ درصد آلی F3 75 درصد شیمیایی و ۲۵ درصد آلی F4 و ۱۰۰ درصد شیمیایی F5 و عامل فرعی در ۲ سطح تلقیح شاملI1 بذور تلقیح شده به ازتوباکتر و آزوسپریلیوم وI0 بذور تلقیح نشده با استفاده از طرح های کرت های خرد شده در چارچوب بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار بررسی گردیدنتایج بیانگر آن است عملکرد دانه به طور معنی داری در سیستم تلفیقی بیشتر از سایر سیستم های شیمیایی و آلی بود(F3›F4›F2›F5›F1 بیشترین و کمترین درصد روغن بترتیب در تیمارF1 00 درصد آلی) و تیمارF3 50 درصد آلی + ۵۰ درصد شیمیایی) بدست آمد. اسیدهای چرب اشباع (اسید پالمیتیک و اسید استئاریک) در پاسخ به افزایش کود آلی به طور معنی داری در سیستم های تغذیه کاهش یافته در حالیکه اسیدهای چرب غیراشباع (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) افزایش یافتند. بیشترین میزان اسید لینولئیک و اسید اولئیک بترتیب در سیستم ۱۰درصد کود آلیF1,سیستم تغذیه تلفیقیF3 ایجاد شد. نتایج نشان داد تلقیح بذرها با باکتری های افزاینده رشد موجب بهبود خصوصیات کیفی و کمی آفتابگردان گردید. بطوریکه سبب افزایش معنی دار عملکرد دانه، میزان روغن و اسید های چرب غیراشباع و کاهش اسید های چرب اشباع روغن در مقایسه با تیمار کنترل گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.