مقاله بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک (Pyrus glabr Bioss.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک (Pyrus glabr Bioss.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک (Pyrus glabr Bioss.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک (Pyrus glabr Bioss.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک (Pyrus glabr Bioss.) :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

انچوچک (گلابی وحشی) با نام علمی Pyrus glabra Boiss گیاهی چند ساله از تیره گل سرخRosaceae) میباشد. این گیاه بومی ایران بوده و بذرهای آن به علت وجود روغن و مواد اسانسی دارای خصوصیات دارویی و تغذیهای فراوانی میباشد. این آزمایش به منظور تعیین میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب بذور گیاه دارویی انچوچک انجام گرفت. برای تعیین درصد روغن بذور به روش سوکسله و ترکیب اسیدهای چرب از دستگاه کروماتوگرافی گازی استفاده شد. میزان روغن بدست آمده از بذور گیاه دارویی انچوجک ۳۳ درصد گزارش شد. بر اساس نتایج حاصل از تجزیهاسیدهای چرب توسط دستگاه کروماتوگرافی گازیGC) ده اسید چرب عمده در بذر گیاه انچوچک شناسایی شداولئیک اسید (C18:1 با ۴۸/۷۰ درصد و لینولئیک اسید با ۳۹/۶۲ درصد عمده ترین اسیدهای چرب شناخته شده روغن بودند. سایر اسیدهای چرب شناسایی شده شامل پالمتیک اسید،پالمیتولئیک اسید، استئاریک اسید، هپتا دکانوئیک اسید، مارگاریک اسید، آراشیدیک اسید، آراشیدونیک اسید، لینولنیک اسید بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.