مقاله تاثیر سطوح مختلف کودهای ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و پروتئین و عملکرد دانه کتان روغنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف کودهای ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و پروتئین و عملکرد دانه کتان روغنی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف کودهای ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و پروتئین و عملکرد دانه کتان روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف کودهای ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و پروتئین و عملکرد دانه کتان روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف کودهای ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و پروتئین و عملکرد دانه کتان روغنی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی اثرات عناصر نیتروژن، فسفر و پتاس بر پروفیل اسید های چرب درصد و عملکرد روغن و درصد پروتئین و عملکرددانه کتان روغنی رقمLirina آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران اجرا شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در پایه طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار، با سه سطح نیتروژن ( ۳۰ و ۶۰ و ۹۰ ) کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص از منبع اوره ( ۴۶ % نیتروژن خالص) و سه سطح کود فسفر( ۴۰ و ۸۰ و ۱۲۰ ) کیلوگرم در هکتار فسفر خالص از منبع سوپر فسفات تریپل ( ۴۶ % فسفر خالص) و سه سطح کود پتاسیم ( ۴۰ و ۸۰ و ۱۲۰ ) کیلوگرم در هکتار پتاس خالص از منبع (سولفات پتاسیم ۵۰ %)انجام شد. نتایج آزمایش نشان داد که اثرات اصلی سطوح مختلف کود نیتروژن و فسفر و برهمکنش نیتروژن× فسفر بر مقدار اسید لینولنیک و عملکرد روغن و اثرات اصلی سطوح مختلف کود نیتروژن و فسفر بر اسید لینولئیک و پالمتیک و اثرات اصلی سطوح مختلف کود نیتروژن بر اسید اولئیک و استئاریک و اثرات اصلی سطوح مختلف کود نیتروژن، فسفر و پتاس و برهمکنش نیتروژن× فسفر بر عملکرد دانه و درصد پروتئین از لحاظ آماری اختلاف معنی داری را نشان دادند. نتایج مقایسه میانگین ها براساس آزمونLSD نشان داد که بیشترین مقدار اسید لینولنیک ۴۳/۹۹ درصد و اسید لینولئیک ۱۷/۶۸درصد) و اسید پالمتیک ۶/۰۲ درصد) با کاربرد ۳۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن و ۴۰ کیلوگرم در هکتار کود فسفر حاصلشد. بیشترین مقدار اسید اولئیک۲۷/۴۹درصد) و اسید استئاریک ۵/۲۵ درصد با مصرف ۳۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.