مقاله بررسی خصوصیات لاشه و وزن نهایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در سیستم پرورش قفس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات لاشه و وزن نهایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در سیستم پرورش قفس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات لاشه و وزن نهایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در سیستم پرورش قفس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات لاشه و وزن نهایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در سیستم پرورش قفس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات لاشه و وزن نهایی جوجه های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی در سیستم پرورش قفس :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این آزمایش تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی طی دوره پایانی پرورش جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره بر پایه گندم و جو براساس خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی، از سن ۲۹ تا ۴۲ روزگی در قفس مورد بررسی قرار گرفت. تعداد ۱۱۲ قطعه جوجه نر سویه راس ۳۰۸ در قالب طرحکاملاً تصادفی به ۲۸ گروه ۴ قطعهای با ۷ تیمار و ۴ تکرار تقسیم شدند. تیمارها شامل: ۴ جیره غذایی حاوی سطوح صفر، ۳۳ / ۳۳ ، ۶۶ / ۶۶ و ۱۰۰ درصدمکمل ویتامینی از سن ۲۹ تا ۴۲ روزگی و ۳ تیمار حاوی سطوح ۳۳ / ۳۳ ، ۶۶ / ۶۶ و ۱۰۰ درصد مکمل ویتامینی از سن ۲۹ تا ۳۵ روزگی و در ادامه از سن ۳۵ تا ۴۲ روزگی، میزان این سطح از ویتامین در جیره آنها حذف گردید. در دو مقطع زمانی ۳۵ و ۴۲ روزگی پس از کشتار وزن لاشه، ران، سینه، چربی محوطه شکمی و کبد، اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بین پرندههای تغذیه شده با جیرههای حاوی سطوح مختلف ویتامینی طی دوره پایانی در مقطعزمانی ۳۵ – ۲۹ روزگی تفاوت معنیداری از نظر خصوصیات لاشه مشاهده نشد ( ۰۵ / P>0 )، اما بین پرندههای تغذیه شده با جیره فاقد مکمل ویتامینی درمقطع زمانی ۴۲ – ۳۶ روزگی، با دیگر سطوح مختلف مکمل ویتامینی اختلاف معنیداری مشاهده شد ( ۰۵ / P<0 )، لذا به نظر میرسد با توجه به سطح پایین تر مکمل ویتامینی ( ۳۳ / ۳۳ درصد) امکان کاهش مکمل ویتامینی طی دوره پایانی پرورش جوجههای گوشتی وجود داشته باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.