مقاله بررسی روند خشک شدن پیاز با خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند خشک شدن پیاز با خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند خشک شدن پیاز با خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند خشک شدن پیاز با خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند خشک شدن پیاز با خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

خشک کردن از جمله فرایندهایی به شمار می رود که انرژی زیادی مصرف می کند. بشر در دوران زندگی خویش همواره از انرژی خورشید بهره برده است . به طور کلی مزایای استفاده از انرژی خورشید را میتوان قابلیت تجدیدپذیری، تمیزی و رایگان بودن آن نام برد. خشک کردن محصولات کشاورزی یکی از مهمترین فعالیت ها جهت نگهداری موادغذایی میباشد. اهمیت این موضوع ازیک سو و اهمیت صرفه جویی در مصرف سوخت از سوی دیگر طراحی سیستمی جهت خشک کردن موادغذایی با انرژی خورشیدی را اقتصادی ومهم جلوه میدهد. در این مقاله روند خشک شدن پیاز در یک خشک کن خورشیدی غیرفعال و غیرمستقیم که در دانشگاه شهرکرد طراحی و ساخته شده است مورد بررسی قرار گرفت. در نتیجه رطوبت نمونه پیازی مورد آزمایش پس از مدت زمان ۳۰ ساعت به ۳/ ۸ درصد بر پایه وزن خشک و ۷/. درصد بر پایه وزن تر رسید که رطوبت مناسب برای انبارداری محصول است. همچنین ملاحظه گردید برای محصول پیاز بیشترین تبخیر در ۱۲ ساعت اول صورت میگیرد همچنین پیاز خشک شده با روش خورشیدی برتری قابل ملاحظه ای از نظر کیفیت، شکل ظاهری و بازار پسندی نسبت به پیاز خشک شده با روش صنعتی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.