مقاله بررسی روند خشک کردن و کیفیت نعناع خشک شده در روش سنتی و مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند خشک کردن و کیفیت نعناع خشک شده در روش سنتی و مایکروویو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند خشک کردن و کیفیت نعناع خشک شده در روش سنتی و مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند خشک کردن و کیفیت نعناع خشک شده در روش سنتی و مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند خشک کردن و کیفیت نعناع خشک شده در روش سنتی و مایکروویو :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به اهمیت خشک کردن در مراحل پس برداشت و روشهای متنوع در این امر، تحقیقی جهت بررسی برخی از شیوههای موجود صورت پذیرفت. در این آزمایش روند خشک شدن برگ نعناع در دو روش خشک کردن سنتی و مایکروویو بررسی گردید. آزمایشات نشان داد که اثر زمان نمونهگیری بر مقدار تبخیر آب، در سطح احتمال ۱% در دو روش ذکر شده معنیدار بوده است. قطعات ۲۵ سانتیمتری نسبت به قطعات ۵ سانتیمتری نرخ کاهش رطوبت بیشتری را در روش اول نشان دادند به طوریکه در روش خشک کردن سنتی قطعات کوچکتر در ساعت اول ۶ درصد بیشتر از قطعات بزرگتر رطوبت از دست دادند و اثر طول قطعات در این روش در سطح احتمال ۱% بر روی مقدار کاهش رطوبت معنی دار بود. برگ نعناع در خشک کردن به روش سنتی و مایکروویو به ترتیب در ۱۷ ساعت و ۱۳۵ ثانیه خشک شده است. نمونههای خشک شده در هر دو روش خشک کردن از لحاظ رنگ، بو و بازار پسندی مورد ارزیابی قرار گرفتند که نتیجه آن مقبولیت بازار برای نمونههای خشک شده به روش مایکروویو بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.