مقاله مقایسه اثر کودهای زیستی با کودهای شیمیایی بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان در سطوح مختلف تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه اثر کودهای زیستی با کودهای شیمیایی بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان در سطوح مختلف تنش خشکی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه اثر کودهای زیستی با کودهای شیمیایی بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان در سطوح مختلف تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر کودهای زیستی با کودهای شیمیایی بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان در سطوح مختلف تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه اثر کودهای زیستی با کودهای شیمیایی بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان در سطوح مختلف تنش خشکی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تولید محصولات کشاورزی سالم از وظایف متخصصین کشاورزی می باشد مدیریت عناصر خاک ب ه وسیله کودهای زیستی یک امر مهم در کشاورزی پایدار می باشد. عملکرد کودهای مختلف در شرایط تنش خشکی بسیار متفاوت است. به همین منظور برای ارزیابی و مقایسه اثرات انواع کودهای زیستی (اگروهیومیک، نیتروکسین، سوپرچاذب و ورمی کمپوست)با کودهای شیمایی متداول (NPK) بر رشد، عملکرد و درصد روغن آفتابگردان رقم یوروفلور در سطوح مختلف خشکی ۱۰۰%،۷۰،۵۰،%۲۵– ظرفیت مزرعه)، پژوهشی گلخانه ای به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۲۰ تیمار و سه تکرار در سال ۱۳۸۹ در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز طراحی و اجرا شد. نتایج نشان داد که اثر تنش خشکی بر ارتفاع بوته، قطر طبق، عملکرد بیولوژیک ، عملکرد دانه و شاخص برداشت تاثیر معنی دار و بر درصد روغن غیرمعنی دار بود. بیشترین شاخص برداشت در سطح تنش ۵۰% ظرفیت مزرعه به دست آمد و بهترین عملکرد دانه در کودهای زیستی و بیشترین ارتفاع بوته در کودهای شیمیایی به دست آمد. بیشترین عملکرد دانه در شرایط بدون تنش وتنش شدید در نیتروکسین و سوپرجاذب مشاهده شد. نوع کود بر ارتفاع بوته و عملکرد دانه تاثیر معنی داری داشت . کودهای زیستی مانند سوپرجاذب و ورمی کمپوست به دلیل قدرت نگهداری آب بالا نسبت به کودهای شیمیایی پاسخبهتری در شرایط تنش خشکی از خود نشان دادند و عملکرد بهتری داشتند. با توجه به نتایج ، کودهای زیستی برای شرایط محدودیت رطوبت قابل استفاده می باشند تا بتوان اثرات مضر کمبود آب را کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.