مقاله بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن و کنجاله دانه سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن و کنجاله دانه سویا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن و کنجاله دانه سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن و کنجاله دانه سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی عوامل موثر بر استحصال کیفی و کمی روغن و کنجاله دانه سویا :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

با رشد جمعیت جهان ، تقاضا برای روغن خوراکی نیز افزایش یافته است، یکی از مهمترین اهداف کارخانه های روغنکشی استحصال روغن با بیشترین بازده با بالاترین کیفیت است . پارامتر های گوناگونی بر روی کیفیت و میزان استحصال روغن خام از اکستراکشن و کنجاله سویا تاثیر گذار می باشد این عوامل حساس که در افت تولید در تصفیه روغن نقش به سزایی دارند، متاسفانه هنوز در برخی از صنایع روغن کشی جایگاه تعیین کننده خود را پیدا نکرده اند. در این مقاله سعی شده است نقش انبارداری و شرایط دانه ، آماده سازی دانه و اکستراکشن بررسی شود. جداول و اطلاعات درج شده در این مقاله همگی برگرفته از یافته های علمی و عملی کارخانه گلبهار سپاهان می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.