مقاله پارامترهای موثربرکیفیت خشک شدن انگوربیدانه سفید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پارامترهای موثربرکیفیت خشک شدن انگوربیدانه سفید دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پارامترهای موثربرکیفیت خشک شدن انگوربیدانه سفید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پارامترهای موثربرکیفیت خشک شدن انگوربیدانه سفید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پارامترهای موثربرکیفیت خشک شدن انگوربیدانه سفید :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

دماسرعت جابجایی هوای گرم وروش آماده سازی محصول عوامل اصلی موثرند برفرایندخشک شدن انگور محصوب شده ونقش مهمی درکیفیت محصول نهایی ایفامی کنند. دراین تحقیق اثرات دمادر۴سطح۵۰،۶۰،۷۰،۸۰ درجه سانتی گرادسرعت جابجایی هوای گرم درسه سطح ۱و۲۳ متربرثانیه وروش آماده سازی محصول در۴سطح بدون آماده سازی ،آماده سازی باآب داغ آماده سازی باکربنات پتاسیم ۵%و۰/۴% ، روغن زیتون واماده سازی باهیدروکسید سدیم ۰/۵% برروی شاخص های کیفی کشمش حاصل ازخشک شدن انگوربیدانه سفیدمورد قر ارگرفت. نتایج نشان دادکشمش هایی که باروش آماده سازی باآب داغ آماده سازی باکربنات پتاسیم %و۰/۴% روغن زیتون وآماده سازی باهیدروکسید سدیم ۰/۵% دردرمای ۹۳ درجه سانتی گراد دردرمای ۶۰ و۷۰ درجه سانتی گراد بدست آمده انددارای کیفیت بهتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.