مقاله بررسی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن دانه و برخی صفات رویشی کدوی تخم کاغذی در شرایط مختلف رطوبتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن دانه و برخی صفات رویشی کدوی تخم کاغذی در شرایط مختلف رطوبتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن دانه و برخی صفات رویشی کدوی تخم کاغذی در شرایط مختلف رطوبتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن دانه و برخی صفات رویشی کدوی تخم کاغذی در شرایط مختلف رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن دانه و برخی صفات رویشی کدوی تخم کاغذی در شرایط مختلف رطوبتی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

جهت ارزیابی تأثیر کود دامی و قارچ میکوریزا بر عملکرد روغن و برخی صفات رویشی گیاه کدوی تخم کاغذی آزمایشی بصورت اسپلیت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی در ۴ تکرار در شرایط مختلق رطوبتی انجام گرفت. عامل آبیاری در سه سطح شامل ۶۰ ، ۱۲۰ و ۱۸۰میلی متر تبخیرتجمعی از تشتک تبخیر کلاسA که درمرحله قبل از گلدهی اعمال شد، به عنوان عامل اصلی و عامل کود دامی در ۳ سطح ( شامل ۰ و۱۵ و ۳۰ تن در هکتار) بهمراه قارچ میکوریزا در ۲ سطح (کاربرد و عدم کاربرد) بصورت فاکتوریل در کرتهای فرعی قرارگرفتند. نتایج آزمایش نشان داد که عامل آبیاری بر کلیه صفات مورد آزمون تأثیر معنی داری داشت. بطوریکه آبیاری پس از ۶۰ میلیمتر تبخیر بالاترین وزن خشک گیاه در مرحله آغاز میوه دهی ( ۱۱۱۲ گرم در متر مربع) ، طول بوته ( ۲۳۵۵ سانتیمتر) و درصد روغن دانه ها ( ۴۴۳۱ %) دارا بود (در سطح ۱%). اما بالاترین درصد تلاش بازآوری متعلق به آبیاری پس از ۱۸۰ میلیمتر تبخیر ( ۹۶۸۲ %) بود و تیمارهای آبیاری پس از ۶۰ و ۱۲۰ میلیمتر تبخیر بالاترین عملکرد روغن دانه را داشتند که در یک گروه آماری مشترک قرار گرفتند. کود دامی باعث افزایش وزن خشک گیاه در مرحله آغاز .(% میوه دهی و طول بوته گردید (در سطح ۱%) ، ولی استفاده از کود دامی باعث کاهش درصد تلاش بازآوری شد (در سطح ۱ تأثیر قارچ میکوریزا روی صفات وزن خشک گیاه (در سطح ۵%) و عملکرد روغن دانه و درصد روغن دانه (در سطح ۱%) معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.