مقاله بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینهای۲ B و ۲ B1،G1،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش HPLC


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینهای۲ B و ۲ B1،G1،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش HPLC دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینهای۲ B و ۲ B1،G1،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش HPLC  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینهای۲ B و ۲ B1،G1،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش HPLC،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینهای۲ B و ۲ B1،G1،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس در دانه های روغنی به روش HPLC :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

افلاتوکسینها گروه بزرگی از سموم قارچی هستند که توسط گونههای خاصی از جنس آسپرژیلوسAspergillus)مانند A. Flavus تولید میگردند. این گروه از سموم قارچی به عنوان سردسته توکسینهای قارچی محسوب میشوند که وجود آنها در غذا و محصولات و دانه های روغنی یک خطر همیشگی برای ایجاد بیماریهای مزمن و خطرناک در انسان و حیوان در نظر گرفته شده است. در این بررسی تغییرات تولید افلاتوکسینها۱ B و ۲ B1 ،G1 ،G در دو گونه قارچ آسپرژیلوس به اسامی A. foetidus و A. flavus در محیط کشت ساده و کم هزینه سیب زمینی دکستروز براثPDB) به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا HPLC) آنالیز شده است. ابتدا دو گونه مذکور را در ۲۵ میلیلیتر محیطPDB کشت و پس از مدت ۳۲ روز نگهداری در شرایط مشابه محیط رشد این قارچ در دمای ۲۶ درجه سانتیگراد، رطوبت ۸۰ % و تاریکی، اقدام به استخراج افلاتوکسین نمودیم. ترشحات توسط ۱۰ میلیلیتر کلروفرم از عصاره فیلتر شده محیط استخراج و پس از تبخیر حلال، رسوب حاصله در ۳ میلیلیتر متانول حل و فیلتر شده و به دستگاه HPLC تزریق گردید.براساس تحلیل دادهها، در گونه A. foetidus افلاتوکسینهای G1,B1,B2 به ترتیب به میزان ۲۳ و ۸۷۱ و ۳۱ میل یگرم در ۵۰ میلیلیتر محیط مایعPDB 24 روز پس از کشت و افلاتوکسینG2 به میزان ۰۰۲۰ میلیگرم در ۵۰ میلی لیتر محیط مایع PDB 20 روز پس از کشت در محیط به بیشترین مقدار خود رسیدهاند. در گونه A. flavus افلاتوکسینهای G2,B1,B2 به ترتیب به میزان ۱۸۴۶ و ۸۷۹۲ و ۸۵۷ میلیگرم در ۵۰ میلیلیتر محیط مایع ۲۰ روز پس از کشت و افلاتوکسینG1 به میزان ۱۲۶۴۹ میلیگرم در ۵۰ میلیلیتر محیط مایع ۲۴ روز پس از کشت بالاترین تولید را داشتند. بر اساس نتایج مشاهده شده بیشترین توکسین تولیدی از نوعB 1 و کمترین آن از نوعG2 بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.