مقاله بررسی تاثیر تیمارمحلول پاشی ۲، ۴-دی، نفتالین استیک اسید و نیترات پتاسیم بر عملکرد وکیفیت میوه خرمای رقم زاهدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تیمارمحلول پاشی ۲، ۴-دی، نفتالین استیک اسید و نیترات پتاسیم بر عملکرد وکیفیت میوه خرمای رقم زاهدی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تیمارمحلول پاشی ۲، ۴-دی، نفتالین استیک اسید و نیترات پتاسیم بر عملکرد وکیفیت میوه خرمای رقم زاهدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تیمارمحلول پاشی ۲، ۴-دی، نفتالین استیک اسید و نیترات پتاسیم بر عملکرد وکیفیت میوه خرمای رقم زاهدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تیمارمحلول پاشی ۲، ۴-دی، نفتالین استیک اسید و نیترات پتاسیم بر عملکرد وکیفیت میوه خرمای رقم زاهدی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور افزایش اندازه میوه و عملکرد خرمای رقم زاهدی در منطقه فراشبند واقع در استان فارس پژوهشی به منظور بررسی اثرات محلول پاشی نفتالین استیک اسید، ۲، ۴-دی ونیترات پتاسم بر عملکرد و کیفیت میوه خرمای رقم زاهدی انجام شد. این طرح به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. این طرح به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با ۴ تکرار انجام شد.در این پژوهش ۳۶ اصله نخل یکنواخت و هم سن که با گرده مشخصی در اواسط فروردین ماه گرده افشانی شده بودند انتخاب شده و در دو مرحله ( ۶و ۱۰ هفته بعد از گرده افشانی) با استفاده از محلولهای نفتالین استیک اسید(با غلظت ۳۰ ، ۶۰ و ۹۰ میلیگرم در لیتر)، ۲، -۴ دی(با غلظت ۲۰ ، ۳۰ و ۴۰ میلیگرم در لیتر)و نیترات پتاسیم ( ۱% و ۲%) محلول پاشی شد.نتایج این پژوهش نشان داد که تیمارهای نفتالین استیک اسید ( ۳۰ و ۶۰ میلیگرم در لیتر) و ۲، ۴-دی( ۴۰ میلی گرم در لیتر)در هر دو مرحله به طور معنیداری باعث افزایش طول، قطر و وزن گوشت و میوه ها و همچنین باعث دیررس شدن میوه ها در مقایسه با شاهد شد، ولی این تیمارها به طور معنی داری در مقایسه با شاهد شد، ولی این تیمارها در مقایسه با شاهد باعث کاهش مواد جامد محلول میوه شدند. بطو کلی تیمار نفتالین استیک اسید ( ۳۰ و ۶۰ میلی گرم در لیتر) باعث بزرگ شدن میوه ها و دیررس شدن میوه ها به مدت ۴ تا ۵ هفته شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.