مقاله بررسی تاثیر تیمارهای اسید سالسیلیک و اسیدسیتریک بر میزان آب مصرفی، کیفیت و پایداری عمرگلجایی در سه رقم رز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تیمارهای اسید سالسیلیک و اسیدسیتریک بر میزان آب مصرفی، کیفیت و پایداری عمرگلجایی در سه رقم رز دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تیمارهای اسید سالسیلیک و اسیدسیتریک بر میزان آب مصرفی، کیفیت و پایداری عمرگلجایی در سه رقم رز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تیمارهای اسید سالسیلیک و اسیدسیتریک بر میزان آب مصرفی، کیفیت و پایداری عمرگلجایی در سه رقم رز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تیمارهای اسید سالسیلیک و اسیدسیتریک بر میزان آب مصرفی، کیفیت و پایداری عمرگلجایی در سه رقم رز :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر برخی تیمارهای شیمیایی به صورت کوتاه مدت بر طول عمر، شکوفایی و کیفیت پس از برداشت گل رز رقم های مو، دارک مو، و رضوان پژوهشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فسا انجام گردید. تیمارهای آزمایش شاملتنظیم کننده رشد گیاهی اسید سالسیلیک در ۵ غلظت( ۰، ۲۵۰ ، ۵۰۰ ، ۷۵۰ و ppm1000 ) واسید سیتریک در دو سطح صفر و ppm20 بودند. درطول آزمایش صفات طول عمر، کیفیت گل، میزان آب مصرفی روزانه و قطر گل به صورت یک روز در میان مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد اسید سالسیلیک واسید سیتریک بر طول عمر و صفات کیفی هر سه رقم رز تاثیر معنی داری داشت وبیشترین میزان آب مصرفیروزانه در غلظت ppm 1000 اسیدسالسیتیک و ppm 20 اسید سیتریک مشاهده شد. در بین ارقام مورد آزمایش، رقم رضوان دارای بیشترینمیزان آب مصرفی روزانه و بالاترین عمر گلجایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.