مقاله امکان سنجی استفاده از کمپوست زباله و ورمی کمپوست به منظور لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی استفاده از کمپوست زباله و ورمی کمپوست به منظور لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus ) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی استفاده از کمپوست زباله و ورمی کمپوست به منظور لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی استفاده از کمپوست زباله و ورمی کمپوست به منظور لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی استفاده از کمپوست زباله و ورمی کمپوست به منظور لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای ( Agaricus bisporus ) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این مرحله از آزمایش سعی گردید با توجه به تولیدات فرآوری شده از زباله ازجمله :کمپوست زباله و ورمی کمپوست بتوان مصارف دیگری غیر از مصرف کودی در کشاورزی بیان کرد . با توجه به خصوصیات مناسب کمپوست زباله و ورمی کمپوست از نظر بافت وساختمان بعنوان لایه پوششی در تولید قارچ دکمه ای طرح مسئله گردید که بر این اساس این دو ماده بعنوان مواد پایه در تیمارهای مختلف مورد ارزیابی قرارگرفت . بر همین اساس وبا توجه به خصوصیات یک لایه پوششی مناسب برای تولید قارچ دکمه ای در تیمارها از مواد دیگر مانند پرلیت و پوکه معدنی استفاده گردید. پس از ایجاد شرایط برای رشد ریسه های در کمپوست استاندارد ۱۴ تیمار بعنوان لایه پوششی درکمپوست استاندارد قارچ Agaricus bisporus استفاده گردید . پس از رشد مایسلیوم در لایه پوششی ( تیمارهای مختلف ) وایجاد شوک جهت تولید قارچهای ته سنجاقی و رشد آنها میزان تولید قارچ بر اساس میزان عملکرد مورد ارزیابی قرار گرفت . هدف از این آزمایشات مقایسه میزان عملکرد قارچها بوجود آمده از لایه پوششی با تیمار لایه پوششی استاندارد (خاک پیت ) است که علاوه بر میزان عملکرد دو فاکتور میزان سلامت قارچها از لحاظ بار میکروبی و عناصر سنگین همچنین میزان ارزش غذایی قارچها تولیدی مورد ارزیابی قرار گرفت.که نتایج بدست آمده حاکی از آن بود: بیشترین عملکرد تیمارها( دارای کمپوست زباله یا ورمی کمپوست ) پوکه معدنی +کمپوست زباله ،کمپوست زباله +تفلوبنزرون ،پوکه معدنی +ورمی کمپوست بود که از لحاظ بررسی سلامت غذایی پس از انجام آزمایشات نمونه ها فاقد باکتریهای کلی فرم بوده و از لحاظ عناصر سنگین هم تمام عناصر در حد مجاز قرار داشتند و در نتیجه از لحاظ خوراکی هیچگونه محدودیتی ندارد.واز لحاظ پروتئین موجود در قارچهای تولیدی از میانگین استاندارد در حد بالاتر ی بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.