مقاله تغییرات پرولین، قندهای محلول و نامحلول تحت شرایط تنش خشکی و سالیسیلیک اسید در گیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات پرولین، قندهای محلول و نامحلول تحت شرایط تنش خشکی و سالیسیلیک اسید در گیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات پرولین، قندهای محلول و نامحلول تحت شرایط تنش خشکی و سالیسیلیک اسید در گیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات پرولین، قندهای محلول و نامحلول تحت شرایط تنش خشکی و سالیسیلیک اسید در گیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات پرولین، قندهای محلول و نامحلول تحت شرایط تنش خشکی و سالیسیلیک اسید در گیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

قرار گرفتن گیاهان در معرض تنش خشکی منجر به اختلالات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی می شود. بررسی ها نشان می دهند که سالیسیلیک اسید در ایجاد تحمل گیاهان در برابر تنش خشکی نقش کلیدی را ایفا می کند. هدف از این تحقیق مطالعه اثرات تنش خشکی و سالیسیلیک اسید بر روی تغییرات مقدار پرولین و قندهای محلول و نامحلول درگیاهچه های ۷ روزه دو رقم ذرت و مقایسه دو رقم از نظر تحمل به خشکی بود. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی ، به صورت فاکتوریل ودرسه تکرار اجرا شد. مقایسات میانگین نیز به وسیله آزمون دانکن انجام گردید. تنش خشکی به صورت آبیاری بر اساس درصد ظرفیت زراعی اعمال شد. تیمارهای آزمایش شامل تنش خشکی در ۴سطح آبیاری شامل ۱۰۰%و۸۰%و۶۰%و۴۰%ظرفیت زراعی وسالیسیلیک اسید نیز شامل غلظت های صفرو۰/۲میلی مول بودند. ارقام ذرت نیز شامل ۷۰۴ و ۶۴۷ بودند. نتایج نشان داد که تنش خشکی به طور معنی داری مقدار قندهای محلول وپرولین را در هر دو رقم افزایش داد. اما میزان قندهای نا محلول تحت تنش خشکی به طور معنی داری کاهش یافت. تیمار با سالیسیلیک اسید نیز مقدار قندهای محلول و پرولین را در هر دو رقم به طور معنی داری افزایش داد اما میزان قندهای نامحلول در اثر تیمار با سالیسیلیک اسید کاهش یافت. افزایش میزان قندهای محلول وپرولین در رقم ۶۴۷ بیشتر از ۷۰۴ بود. بنابراین می توان نتیجه گرفت که رقم ۶۴۷ نسبت به رقم ۷۰۴ در مراحل اولیه رشد تحمل بیشتری در برابر تنش خشکی دارد و تیمار باسالیسیلیک اسید تحمل به تنش خشکی را در هر دو رقم افزایش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.