مقاله بررسی اثر کود زیستی ( سودموموناس) بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ارقام گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود زیستی ( سودموموناس) بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ارقام گندم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود زیستی ( سودموموناس) بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ارقام گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود زیستی ( سودموموناس) بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ارقام گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود زیستی ( سودموموناس) بر عملکرد، اجزای عملکرد و میزان پروتئین دانه ارقام گندم :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتریهای افزاینده رشد بر عملکرد و اجزاء عملکرد گندم، آزمایشی به صورت اسپلیت پلات و با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مهران در سال ۱۳۸۸ اجرا شد. عامل اصلی شامل رقم (چمران و ریناک) و عامل فرعی شامل مخلوط کود شیمیایی و کود زیستی بود. نتایج آزمایش نشان داد که رقم تاثیر معنی داری بر عملکرد دانه و اجزای عملکرد از خود نشان داد. رقم وریناک دارای بیشترین عملکرد دانه، تعداد سنبله در متر مربع، وزن هزار دانه و ارتفاع بوته بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.