مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیرزمینی تاج خروس بر مولفه های جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیرزمینی تاج خروس بر مولفه های جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیرزمینی تاج خروس بر مولفه های جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیرزمینی تاج خروس بر مولفه های جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیرزمینی تاج خروس بر مولفه های جوانه زنی و رشدگیاهچه گندم :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی اثرات اللوپاتیک علف هرز تاج خروس برمولفه های جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه های گندم اقدام به جمع آوری این گیاه از ارتفاع ۱۳۵۰ متر ازسطح دریاوعرض جغرافیایی ۳۸ درجه و ۱۵ دقیقه وطول جغرافیایی ۴۸ درجه و ۱۵ دقیقه از منطقه اردبیل شد.سپس اندام های هوایی و زیرزمینی این گیاه به طور جداگانه در آون دردمای ۷۰ د رجه سانتی گراد به مدت ۴۸ ساعت (تا زمان تثبیت وزن خشک) خشک شدند.سپس از پودر این اندام ها برای تهیه عصاره های وزنی حجمی ۱۰%استفاده شد و این عصاره ها با غلظت های مختلف به میزان ۱۰ میلی لیتر درهر یک ازتیمار های مختلف به کار رفت.در این آزمایش از گندم رقم MV17 استفاده شد.آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذردانشگاه محقق اردبیلی اجراشد.فاکتورهای مورد بررسی عبارت از عصاره اندام های مختلف در سه سطح : اندام هوایی ، زیرزمینی و مخلوط این دو با غلظت های مختلف عصاره در چهار سطح(۲۵%.۵۰%.۷۰%)بودند.نتایج نشان داد که عصاره اندام های مختلف تاج خروس بر جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه های گندم اثرات بازدارندگی دارد.با افزایش غلظت عصاره مولفه های جوانه زنی کاهش یافت به طوری که بیشترین اثر بازدارندگی مربوط به سطح ۷۵%و کمترین آن مربوط به غلظت%۲۵ بود.در بین اندام های مختلف بیشترین کاهش جوانه زنی توسط عصاره تهیه شده از ریشه وکمترین آن مربوط به عصاره تهیه شده از اندام هوایی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.