مقاله بررسی اثرات باکتری های محرک رشد (PGPR) بر مولفه های جوانه زنی گلرنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات باکتری های محرک رشد (PGPR) بر مولفه های جوانه زنی گلرنگ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات باکتری های محرک رشد (PGPR) بر مولفه های جوانه زنی گلرنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات باکتری های محرک رشد (PGPR) بر مولفه های جوانه زنی گلرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات باکتری های محرک رشد (PGPR) بر مولفه های جوانه زنی گلرنگ :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

گلرنگ گیاهی یکساله، پهن برگ و بوتهای است. از دیدگاه تغذیه، روغن گلرنگ به دلیل داشتن مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب اشباع نشده نظیر اسیدهای چرب لینولئیک و اولئیک مورد توجه می باشد. امروزه با توجه به مشکلاتی که مصرف بیرویه کودهای شیمیایی به وجود آورده است، استفاده از کودهای بیولوژیک در کشاورزی اهمیت فراوانی یافته است. به همین منظور آزمایشی در سال زراعی ۱۳۸۹ در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشکده کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. تیمارهای مورد استفاده در این آزمایش باکتری های محرک رشد در چهار سطح آزوسپریلیوم، ازتوباکتر، مخلوط آزوسپریلیوم و ازتوباکتر وعدم تلقیح به عنوان شاهد بودند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر اصلی تلقیح بذور با ازتوباکتر، آزوسپریلیوم، مخلوط ازتوباکتر و آزوسپریلیوم بر روی صفات وزن گیاهچه، وزن تر برگهای بوته، وزن تر ساقه، وزن خشک برگ و ساقه، ارتفاع بوته، در سطح احتمال ۵ درصد یا ۱ درصد میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.