مقاله بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست در منطقه جیرفت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست در منطقه جیرفت :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

بمنظور بررسی اثر تیماربرون زاد پوترسین جهت کاهش تاثیرات سرمازدگی بر روی کیفیت و کمیت میوه های پرتقال والنسیا رقم فراست آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل با پایه بلوک های کامل تصادفی به اجراء در آمد. هورمون پوترسین در سه سطح با غلظتهای ( ۰ ، ۱ و ۵/ ۱ میلی مولار) که در تیمار شاهد از آب استفاده شد. دمای سردخانه در دو سطح( ۲ و ۴ درجه) و مدت زمان نگهداری در سردخانه با سه سطح (یک ،سه و پنج هفته بعد از برداشت ) در نظر گرفته شدند. نتایج نشان می دهد اثر پوترسین برروی شاخص سرمازدگی، درصد کاهش وزن میوه و درجه بریکس عصاره در سطح ۱% و برروی درصد آبمیوه و وزن تک میوه در سطح ۵% معنی دار گردید. اثر دما بر هیچکدام از صفات مورد بررسی معنی دار نشد. همچنین اثر مدت زمان نگهداری در سردخانه برروی شاخص سرمازدگی، درصد آبمیوه، درصد کاهش وزن میوه، درجه بریکس عصاره، و TSS/TA در سطح احتمال ۱ % و روی ویتامین ث در سطح احتمال ۵% معنی دار گردید. اثر متقابل پوترسین و دما تنها بر شاخص سرمازدگی، TA و TSS/TA معنی دار گردید. اثر متقابل هورمون پوترسین و مدت زمان نگهداری در سردخانه برروی شاخص سرمازدگی، درصد آبمیوه و درصد کاهش وزن میوه در سطح احتمال ۱% معنی دار شد.اثر متقابل دما و مدت زمان نگهداری فقط روی درصد کاهش وزن میوه در سطح احتمال ۱% و اثر متقابل سه فاکتور مذکور بر روی درصد کاهش وزن میوه و ویتامین ث معنی دار شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.