مقاله بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و پتاس بر ویژگیهای کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم وآزاد) در شرایط دیم در منطقه بویراحمد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و پتاس بر ویژگیهای کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم وآزاد) در شرایط دیم در منطقه بویراحمد دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و پتاس بر ویژگیهای کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم وآزاد) در شرایط دیم در منطقه بویراحمد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و پتاس بر ویژگیهای کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم وآزاد) در شرایط دیم در منطقه بویراحمد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سطوح مختلف فسفر و پتاس بر ویژگیهای کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم وآزاد) در شرایط دیم در منطقه بویراحمد :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور بررسی اثر کودهای فسفاته و پتاسه بر روی صفات کمی و کیفی ۲ رقم نخود (هاشم و آزاد) در شرایط دیم، آزما یش مزرعه ای بصورت طرح کرتهای خرد شده، در قالب بلوک کامل تصادفی با ۹ تیمار کود و ۳ تکرار در سال ۱۳۸۷ در منطقه بویراحمد انجام گرفت. تیمارهای کودی شامل سوپر فسفات تریپل در سطوح صفر، ۵۰ و ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار و سولفات پتاس یم در سطوح صفر، ۱۲۵ و ۲۵۰ کیلوگرم در هکتار و ۲ رقم نخود (هاشم و آزاد) بودند. صفاتی چون عملکرد دانه، ارتفاع بوته، تعداد غلاف در بوته، تعداد دانه در غلاف، وزن هزار دانه و وزن ماده خشک مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر اصلی رقم و پتاسیم بر عملکرد دانه در سطح احتمال یک درصد معنی دار شد،. بالاترین عملکرد دانه به میزان ۲۱۳۶ کیلوگرم در هکتار مربوط به تیمار ۲۵۰p100 kدر رقم آزاد و بهترین تیمار کودی برای هر دو رقم K125 P100 بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.