مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات کمی پروتئین کل در برگ های ارقام زیتون تیمار شده با قارچ عامل پژمردگی ورتیسیلیومی Verticillium dahliae و نماتد ریشه گرهی Meloidogyne javanica :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در این آزمایش نهال های یکساله زیتون رقم زرد، روغنی، کرونیکی و مانزانیلا در بستری از خاک لومی شنی استریل به میزان ۲۰۰۰ گرم کشت شدند. آزمایش بر اساس طرح کاملاً تصادفی در ۳۲ تیمار و پنج تکرار به صورت ذیل طراحی گردید: شاهد، نماتد به تنهایی، قارچ به تنهایی و قارچ + نماتد. میزان مایه تلقیح نماتد Meloidogyne javanica با۳ جمعیت ۲۰۰۰،۳۰۰۰،۴۰۰۰لارو سن دوم و در مورد قارچ Verticillium dahliae 10با۱۰عددمیکرواسکلروت در هر گرم خاک بستر برای هر گلدان تعیین گردید. میزان میلی گرم پروتئین کل در هر گرم وزن تربرگ با استفاده از آلبومین سرم گاوی فراکسیون پنج، به عنوان پروتئین استاندارد، بر حسب تغییر جذب مخلوط۱و۱۰۲۰ و ۳۰ روز پس از مایه زنی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان ، ، واکنش در ۵۹۵ نانومتر، در مراحل زمانی داده است که میزان پروئتین کل در تیمارهای دارای قارچ+نماتد بیشتر از تیمارهای دارای نماتد و یا قارچ به تنهایی بوده است.((p 0/ 05)) ماکزیمم میزان پروتئین در تیمار قارچ+نماتد ( ۴۰۰۰ لارو سن دو) روی رقم کرونیکی مشاهده گردید. به طور کل از نتایج بدست آمده از این تحقیق چنین برمی آید که میزان پروتئین کل در برگ نهال های زیتون به ترتیب در ارقام کرونیکی، روغنی، زرد و مانزانیلا بیشتر بوده است.(p 0/ 05)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.