مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی در ارقام کلزا تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغییره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی در ارقام کلزا تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغییره دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی در ارقام کلزا تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغییره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی در ارقام کلزا تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغییره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی در ارقام کلزا تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روشهای آماری چند متغییره :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظور بررسی،تنوع ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی تحت شرایط تنش خشکی با استفاده از روش های چند۸۹ ۱۳۸۸ در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج انجام شد. در – متغیره آماری آزمایشی در سال زراعیاین آزمایش ده ژنوتیپ کلزا تحت شرایط تنش خشکی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار مورد ارزیابی قرار گرفت. صفات مورد مطالعه عبارت بودند از: عملکرد دانه در کرت، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، ارتفاع بوته، تعدادغلاف در ساقه اصلی، طول غلاف، عملکرد دانه در بوته، تعداد دانه در غلاف، شاخص برداشت، وزن ۱۰۰ دانه، تعدادغلاف در ساقه فرعی، تعداد ساقه فرعی. تجزیه واریانس نشان داد تفاوت بین میانگین تیمارها برای صفات عملکرد دانه در کرت، ارتفاع بوته، تعداد غلاف در ساقه اصلی، عملکرد دانه در بوته و تعداد دانه در غلاف، عملکرد دانه در بوته وشاخص برداشت در سطح احتمال ۵% معنیدار میباشند.. در رگرسیون گام به گام صفات عملکرد دانه در بوته و تعدادغلاف در ساقه فرعی، ارتفاع بوته، تعداد روز تا ۵۰ درصد گلدهی، تعداد غلاف در ساقه اصلی وارد مدل شدند. در تجزیه به عاملها نیز چهار فاکتور اول بیش از ۸۳ درصد از واریانس دادهها را توجیه نمودند. با توجه به همبستگی بین متغیرها چهار فاکتور به ترتیب به نامهای فاکتور عملکرد، فاکتور خورجین، فاکتور دانه در خورجین و فاکتور ارتفاع نامگذاری شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.