مقاله بررسی اثر محیط کشتهای مختلف در سیستمهای آبکشت بر محصول و ویژگیهای ظاهری وکیفی میوه توتفرنگی رقم پاروس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر محیط کشتهای مختلف در سیستمهای آبکشت بر محصول و ویژگیهای ظاهری وکیفی میوه توتفرنگی رقم پاروس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر محیط کشتهای مختلف در سیستمهای آبکشت بر محصول و ویژگیهای ظاهری وکیفی میوه توتفرنگی رقم پاروس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر محیط کشتهای مختلف در سیستمهای آبکشت بر محصول و ویژگیهای ظاهری وکیفی میوه توتفرنگی رقم پاروس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر محیط کشتهای مختلف در سیستمهای آبکشت بر محصول و ویژگیهای ظاهری وکیفی میوه توتفرنگی رقم پاروس :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر بسترهای کشت مختلف ( ۱۰۰ %پرلیت، ۷۵ % پرلیت+ ۲۵ % کوکوپیت، ۵۰ % پرلیت+ ۵۰ %کوکوپیت، %۲۵ پرلیت+ ۷۵ %کوکوپیت، ۱۰۰ % کوکوپیت) برخصوصیات ظاهری و کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس در دو سیستم کشت هیدروپونیک و آکواپونیک، آزمایش گلخانهای با سه تکرار انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که تعداد میوه در تیمار هیدروپونیک به طور معنی- داری(درسطح ۵%) بیشتر از تیمار آکواپونیک بود. اسیدیته در اکثر بسترهای کشت حاوی پرلیت در تیمار آکواپونیک بیشتر از تیمار هیدروپونیک بود. در سیستم هیدروپونیک با افزایش نسبت پرلیت به کوکوپیت در بستر کشت اسیدیته کاهش پیدا کرد. بیشترین تعداد میوه و طول میوه در بستر کشت پرلیت تنها مشاهده شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.