مقاله بررسی کیفیت میکروبی آرد تولیدی کارخانجات آرد کرمانشاه و ایلام در سال ۱۳۸۸


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت میکروبی آرد تولیدی کارخانجات آرد کرمانشاه و ایلام در سال ۱۳۸۸ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت میکروبی آرد تولیدی کارخانجات آرد کرمانشاه و ایلام در سال ۱۳۸۸  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت میکروبی آرد تولیدی کارخانجات آرد کرمانشاه و ایلام در سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت میکروبی آرد تولیدی کارخانجات آرد کرمانشاه و ایلام در سال ۱۳۸۸ :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

آرد محصول اولیه فراوردهایی مانند نان و سایر مواد اصلی مرتبط با تأمین منابع غذایی انسان در اکثر نقاط جهان می باشد. به ویژه در کشور ایران از جایگاه ویژه ای برخوردار است . بنابراین بهداشت آرد از لحاظ میکروبی ف برای کارکنان و مصرف کنندگان ، حائز اهمیت است. مواد و روش : در بررسی حاضر که یک نوع مطالعه توصیفی -مقطعی است از ۶ کارخانه تولیدی آرد کرمانشاه و ۶ کارخانه تولیدی آرد ایلام ، جمعا ۷۲ نمونه آرد ( از هر کارخانه ۶ نمونه ) به منظور تعیین میزان آلودگی به سالونلا ، کپک و مخمر به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شد. کلیه شرایط نمونه برداری و انجام آزمایشات طبق استانداردهای شماره ۹۹۷ و ۱۸۱۰ موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران صورت گرفت.نتایج : یافته های این تحقیق نشان داد که ۱۸% نمونه ها (۱۳ نمونه) از نظر آلودگی به سالمونلا مثبت اعلام شد و از نظر آلودگی به کپک و مخمر نیز ، ۳۶/۱% نمونه ها (۲۶ نمونه) که در مجموع با استانداردهای ملی ایران (۵۰۰۰cfu/gr ) مطابقت نداشت. بحث و نتیجه گیری : با توجه به اینکه از ۷۲ نمونه ، ۱۳ نمونه از نظر آلودگی به سالمونلا مثبت اعلام شد و ۳۶/۱% نمونه ها نیز از نظر آلودگی به کپک و مخمر با استاندارد های ملی ایران مطابقت نداشت لذا جهتجلوگیری به سالمونلا کلیه شرایط بهداشتی و استاندارد مربوط به بهسازی کارخانه ( از نظر وجود پرندگان و فضولات آنها در محوطه کارخانه ) ، بهداشت فردی کارگزان ، ماشین آلات مورد استفاده ، کیسه های بسته بندی آرد و آب مورد استفاده در خط تولید باید رعایت گردد . و برای جلوگیری از آلودگی به مخمر و کپک ها نیزباید رطوبت گندمی که قرار است به آرد تبدیل شود ، شرایط تهویه سیلو های گندم و کارخانجات آرد و حرارت بکاررفته در خط تولید باید در شرایط مطلوب و مناسبی نگه داشته شود .بطور خلاصه با توجه به یافته های فوق الذکر کارخانجات آرد مذکور نیاز به بازبینی اساسی توسط بازرسین بهداشت محیط و بازرسین معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی دارد. تا در صورت رعایت نکردن استانداردهای لازم و بهداشتی از طرف کارخانه داران، با متخلفین برخورد اصلاحی و قانونی صورت گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.