مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی شهررشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکه – سال ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی شهررشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکه – سال ۱۳۸۷ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی شهررشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکه – سال ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی شهررشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکه – سال ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلودگی میکروبی و شیمیایی بستنی های سنتی شهررشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکه – سال ۱۳۸۷ :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

شیر و فراورده های آن به لحاظ دارا بودن ترزش غذایی بالا ، در تغذیه انسان دارای نقش بسزایی است. این مواد به علت دارا بودن اغلب مواد مغذی ، محیط بسیار خوبی برای رشد و فعالیت بسیاری از میکروارگانیسم های بیماری زا می باشند . این مطالعه با هدف تعیین میزان آلودگی میکروبی وشیمیایی بستنی های سنتی شهر رشت و ارتباط آن با وضعیت بهداشت محیط اماکن انجام شد. روش بررسی: این مطالعه توصیفی – تحلیلی با حجم ۱۲۰ نمونه بستنی ، بطور تصادفی از کلیه تولید کنندگان و فروشندگان بستنی سنتی در شهر رشت در شش ماه اول سال ۱۳۸۷ نمونه برداری گردید . و رد شرایط استاندارد در کنار یخ بمنظور انجام آزمایش شیمیایی و میکروبی به آزمایشگاه ارسال شد . داده های حاصله وارد محیط نرم افزار SPSS گردید و با استفاده از فرمولهای آمار توصیفی و همچنین آزمون Chi-Square و t-test تحلیل شدند. یافته ها : نتایج تحقیق نشان داد که ۷۵% از نمونه ها از نظر میکروبی آلوده بودند و از ۸۹ مورد بستنی رنگی ۴۵% دارای رنگ مصنوعی غیر مجاز بودند . در بررسی انجام شده بین نوع شیر مصرفی با وجود آلودگی ، ارتباط معنی داری مشاهده شد ( ۰/۰۱>p) . رابطه معنی داری بین بهداشت ابزار و لوازم کار وجود آلودگی تائید گردید (۰/۰۱>P). نتیجه گیری : با توجه به نتایج بدست آمده لزوم از شیر پاستوریزه ، ضد عفونی لوازم و ابزار کار و حمل و نقل مناسب آن امری ضروریست . آموزش مداوم پرسنل شاغل در بستنی فروشی ها و تولید کنندگان بستنی و رعایت موازین بهداشت محیط در محل کار از جمله مداخلات ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.