مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین ورشد بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین ورشد بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین ورشد بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین ورشد بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین ورشد بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

این آزمایش به منظور ارزیابی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد برفراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی انجام گردید. در این آزمایش تعداد ۳۲۴ قطعه جوجه ی گوشتیسویه ی راس- ۳۰۸ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۹ تیمار و ۳ تکرار (هر تکرار دارای ۱۲ قطعه جوجه ) از سن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۱) شاهد (بدون استفاده از گیاهان دارویی) و در گروه های دیگرمخلوط گیاهی مورد استفاده در دوره های آغازین و رشد عبارت بودند از ۲) ۷۵ / ۰ درصد در هر دو دوره ی آغازین و رشد ۳)بدون استفاده در دوره ی آغازین و ۷۵ / ۰ درصد در دوره ی رشد ۴) ۷۵ / ۰ درصد در دوره ی آغازین و بدون در دوره ی رشد ۵) ۱/۵ درصد در دوره ی آغازین و ۷۵ / ۰ درصد در دوره ی رشد ۶) ۷۵ / ۰ درصد در دوره ی آغازین و ۵/ ۱ درصد در دوره ی رشد۷) بدون استفاده در دوره ی آغازین و ۵/ ۱ درصد در دوره ی رشد ۸) ۵/ ۱درصد در دوره ی آغازین و بدون استفاده در دوره یرشد ۹) ۵/ ۱ درصد در هر دو دور هی آغازین و رشد از آزمایش. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد دارای اثرات معنی داری بر صفات ایمنی جوجه های گوشتی م ی باشد( ۰۵ / P<0 ). بر این اساس، کمترین درصد هتروفیل ( ۸۴ / ۱۱ )، بالاترین درصد لنفوسیت ( ۳۴ / ۸۷ ) و پایی نترین نسبت هتروفیل بهلنفوسیت ( ۱۴ ) در گروه آزمایشی ۹ با استفاده ۵/ ۱ درصدی از مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی مراحل آغازین و رشد جوجه های گوشتی بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.