مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (. Rosmarinus officinalis L ) بر روی قارچ Alternaria sp. عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (. Rosmarinus officinalis L ) بر روی قارچ Alternaria sp. عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (. Rosmarinus officinalis L ) بر روی قارچ Alternaria sp. عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (. Rosmarinus officinalis L ) بر روی قارچ Alternaria sp. عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضد قارچی اسانس گیاه رزماری (. Rosmarinus officinalis L ) بر روی قارچ Alternaria sp. عامل لکه موجی برگ خیار گلخانه ای در استان یزد در شرایط گلخانه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

فعالیت ضد قارچی مقادیر ۱، ۳ و ۵ میکرولیتر از اسانس گیاه رزماری بر روی رشد میسلیوم های قارچ . Alternaria sp با استفاده ازروش دیسک کاغذی بررسی گردید. نمونه های تحت آزمایش تا هفت روز در دمای ۲۵ درجه سانتیگراد نگهداری و هر روزه موردبازبینی قرار گرفتند. تمام مقادیر اسانس به طور معنی داری رشد میسلیومی بیمارگر را محدود کرده و حد اکثر بازدارندگی رشد در نمونه هایی که در معرض ۵ میکرولیتر از اسانس قرار گرفته بودند مشاهده شد. خاصیت بازدارندگی اسانسها، تحت تاثیر میزان اسانس مورد استفاده و زمان نگهداری قرار داشت. در نمونه هایی که با یک میکرولیتر از اسانس تیمار شده بودند حد اکثر خاصیت بازدارندگی اسانس در روز اول مشاهده شده و با گذشت زمان ( روز اول تا ششم) کاهش یافت. در نمونه هایی که با سه و پنج میکرولیتر تیمار شده بودند به ترتیب بعد از دو و سه روز نگهداری حداکثر بازدارندگی مشاهده شد. این بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس رزماری را نشان داده و می توان از آن در مدیریت کنترل بیماریها استفاده نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.