مقاله اثرهای استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرهای استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرهای استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرهای استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرهای استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آزمایشی برای ارزیابی اثرهای سطوح مختلف روغن بازیافتی رستوران ها و سولفات مس بر عملکرد و صفات لاشه در جوجه های گوشتی انجام گرفت. در این آزمایش تعداد ۲۱۶ قطعه جوجه ی گوشتی سویه ی راس ۳۰۸ در یک آزمایش فاکتوریل ۳× ۲ با ۶ تیمار و ۳ تکرار (هر تکرار دارای ۱۲ قطعه جوجه ) ازسن ۱ تا ۴۲ روزگی مورد آزمایش قرار گرفتند. گروه های آزمایشی شامل ۱) شاهد (جیره ی پایه ذرت وکنجاله ی سویا ) ۲) جیره ی پایه حاوی ۲ درصدروغن بازیافتی ۳) جیره ی پایه حاوی ۴ در صد روغن بازیافتی ۴) جیره ی پایه حاوی ۲ درصد روغن بازیافتی + ۳۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرم سولفاتمس ۵) جیره ی پایه حاوی ۴ درصد روغن بازیافتی + ۳۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرم سولفات مس ۶) جیره گروه شاهد + ۳۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرمسولفات مس بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی و سولفات مس در صفات لاشه بجز چ ربی بطنی ( ۰۵ / P<0 ) دربقیه صفات معنی دار نبود. کمترین درصد چربی بطنی ( ۷۰ / ۲) در گروه تغذیه ی شده با جیره ی شاهد + ۳۰۰ میلی گرم در هر کیلوگرم سولفات مسبدست آمد. استفاده از سطوح مختلف روغن بازیافتی با و بدون سولفات مس در پایان دوره ی آزمایشی تاثیر معنی داری بر عملکرد نداشتند. نتیجه گیری شدکه در جوجه های گوشتی استفاده تا ۴ درصد از روغن بازیافتی به همراه ۳۰۰ میلی گرم در کیلوگرم سولفات مس بدون داشتن اثرات سوء بر عملکرد وصفات لاش هی آنها امکان پذیر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.