مقاله مکان یابی محل دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: شهرستان ماهشهر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکان یابی محل دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: شهرستان ماهشهر) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکان یابی محل دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: شهرستان ماهشهر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکان یابی محل دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: شهرستان ماهشهر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکان یابی محل دفن پسماندهای جامد شهری با استفاده از مدل تحلیل سلسله مراتبی (AHP) و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: شهرستان ماهشهر) :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

انتخاب محل مناسب برای دفع پسماندهای جامد شهری یکی از پیچیده ترین و دشوارترین کارها در مدیریت پسماندها به شمار می رود زیرا باید عوامل و معیارهای متعدد زیست محیطی ، فنی و اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی همزمان مورد توجه و بررسی قرار گیرند. شهرستان ماهشهر به دلیل واقع شدن در نقاط حساس ساحلی و همچنین وجود قطب صنایع پتروشیمی کشور و رشد شتابان جمعیت در این منطقه ، از دیر باز با چالش ها و مشکلات متعددی در زمینه دفع پسماندها روبرو بوده است. روش تحقیق : در این مطالعه مکان یابی پسماندهای جامد برای شهرستان ماهشهر با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) و مدل فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) به انجام رسید. برای این کار ۱۰ معیار مختلف شامل فاصله از آب های سطحی ، نفوذپذیری خاک و سازندهای محل به آب ، وجود اکوسیستم های حساس ، پوشش گیاهی ، وجود گسل ، فاصله از شهرها و روستاها ، کاربری اراضی ، فاصله از راههای اصلی ، شیب و فاصله از محل تولید پسماند مورد بررسی قرار گرفت. پس از وزن دهی ساده هر یک از معیارها وزن نسبی معیارها نسبت به یکدیگر با استفاده از AHP تعیین شد. امتیازات تعیین شده به لایه های اطلاعاتی تهیه شده در محیط GIS اعمال گردید و بر اساس ان مکان های مناسب دفن پسماندها الویت بندی شد. در نهایت مکان های انتخاب شده ، مورد بررسی میدانی قرار گرفتند و بهترین مکان مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.