مقاله انتخاب ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین مواد اولیه صنایع کاغذ سازی در شمال ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین مواد اولیه صنایع کاغذ سازی در شمال ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین مواد اولیه صنایع کاغذ سازی در شمال ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین مواد اولیه صنایع کاغذ سازی در شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین مواد اولیه صنایع کاغذ سازی در شمال ایران :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

طرح تحقیقاتی » تعیین ارقام مناسب صنوبر در دوره بهره برداری چهارساله جهت تامین چوب مورد نیاز صنایع کاغذ سازیدر ایستگاه تحقیقات چمستان واقع در ۱۲ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان نور (مازندران) به مرحله اجرا گذاشته شد . در این طرح ۱۵ کلن صنوبر ازگروههای دلتوئیدس، اورا مریکن و نیگرا با کاشت مستقیم قلمه و در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی مورد آزمایش قرارگرفتند. پس از طی یک دوره رویش (در زمستان سال بعد) کلیه جست های حاصل از قلمه از محل یقه کف برگردیده تا تنظیم و یکنواختی و تسریع در رشد و قدرت جست زنی نهالها صورت گیرد. در پایان دوره بهره برداری(چهار ساله)، کلیه جست ها قطع و برداشت شدند و بیوماس چوبی یکبار بلافاصله پس از قطع (بصورت تر) و بار دیگر پس از ۶ ماه به صورت خشک شده توزین گردید. در پایان اجرای طرح، مقایسه کلن ها از نظر زنده مانی، رویش و تولید ماده خشک چوبی در واحد سطح و تجزیه وتحلیل نتایج براساس قالب آماری نشان می دهد که بین کلن ها از نظر تولید ماده خشک اختلاف معنی دار وجود دارد. براین اساس کلن صنوبردلتوئیدس ۵۵ / P.d.69 با تولید ۱۹ تن ماده خشک چوبی در سال و در هکتار حداکثر تولید را داشته و پس از آن ارقام ۵۱ / P.e. triplo , P.d . 77 به ترتیب با ۷۷ / ۱۷ تن و ۹۶ / ۱۶ تن در هکتار در سال بیشترین تولید را در واحد سطح دارا بوده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.