مقاله برآورد قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

در این آزمایش از حرارت دهی مرطوب در زمان های صفر، ۳۰ ، ۶۰ و ۱۲۰ دقیقه برای عمل آوری دانه کامل گلرنگ استفاده شده و قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر، با استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج مشخص شد که عمل آوری باحرارت مرطوب به طور معنی داری موجب کاهش قابلیت هضم ماده خشک در تیمارهای عمل آوری شده نسبت به تیمار شاهد گردید ( ۰۵ / .(p <0همچنین عمل آوری با حرارت مرطوب موجب افزایش معنی دار تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر در تیمارهای عمل آوری شده نسبت به تیمار شاهدشده است ( ۰۵ / p <0 ). به طور کلی در بین تیمارهای عمل آوری شده تیمار ۳۰ دقیقه، کمترین کاهش و بیشترین افزایش را به ترتیب در قابلیت هضم ماده خشک و تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.