مقاله بررسی اثر آللوپاتی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچهی کنجد(Sesamus indicum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آللوپاتی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچهی کنجد(Sesamus indicum دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آللوپاتی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچهی کنجد(Sesamus indicum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آللوپاتی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچهی کنجد(Sesamus indicum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آللوپاتی درمنه خزری بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچهی کنجد(Sesamus indicum :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

به منظور بررسی اثر آللوپاتی گیاه درمنه خزری (. Artemisia annua L ) بر روی درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشهچه و ساقهچه و وزن تر و خشک کنجد ( Sesamus indicum ) آزمایشی در قالب طرح کاملاً تصادفی ( CRD ) با چهار تکرار در شرایط آزمایشگاهی در سال ۱۳۸۹ در آزمایشگاه دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام گردید. تیمارها شامل شاهد، ۲۵ %، ۵۰ % ، ۷۵ % و ۱۰۰ % غلظتهای عصاره آبی اندامهای هوایی درمنه خزری بود. کلیه نتایج بر اساس آزمون دانکن در سطح احتمالی ۵% مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. جوانهزنی کنجد تحت تاثیر غلظتهای مختلف عصاره آبی درمنه قرار گرفت ( P<%1 ). بررسی نتایج نشان داد که با افزایش غلظت عصاره، درصد و سرعت جوانهزنی کاهش یافت. به طوری که بیشترین و کمترین درصد و سرعت جوانهزنی به ترتیب مربوط به تیمارهای شاهد و ۱۰۰ % غلظت عصاره بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.