مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای مدلسازی سینتیک خشک شدن موز در روش لایه نازک :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

خشککردن یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است. در این تحقیق با استفاده از روش خشککردن لایه نازک مدل مناسبی جهت مدلسازی ریاضی سینتیک خشکشدن موز استخراج شد. محصول مورد آزمایش دارای رطوبت ۷۵/۷۷ درصد بر پایه تر بود. محصول را در ضخامت ۵ میلیمتر برش داده و در دماهای ۷۰ ۹۰ و ۱۱۰ درجه سانتیگراد با سرعت های هوای۰/۶ و ۰/۹ و ۱/۲متربرثانیه از رطوبت اولیه ۷۵/۷۷ درصد بر پایه تر تا رطوبت ۶ درصد بر پایه ترخشک نمودیم. در نهایت مدل Logaritmic برای مدلسازی ریاضی سینتیک خشکشدن موز در روش لایهنازک با R2=0.999 وRMSE=0.15 , X2=0.0001 انتخاب شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.