مقاله تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات سفتی میوه طالبی در طی مراحل رسیدگی و انبارداری :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
طالبی با نام علمیCantaloupe (Cucumis melo L.) از پرطرفدارترین میوه ها در فصل تابستان بوده و از نظر عناصر غذایی و خواص درمانی دارای اهمیت است. سفتی به عنوان شاخصی از مقاومت محصول به بارگذاری فشاری بوده واندازه گیری آن در تعیین زمان برداشت و بررسی مراحل نرم شدن میوه در جریان رسیدگی و انباردار ی مؤثر می باشد. میوه های سبز نارس دارای پرتوپکتین بوده و در طی رسیدن میو ه و یا در محیط انبار ضمن تبدیل شدن به پکتین دچارکاهش سفتی می شوند. بنابراین به جای اندازه گیری پکتین به منظور تعیین رسیدگی و زمان صحیح برداشت، می توان سفتی میوه را تعیین کرد. در تحقیق حاضر سفتی دو رقم طالبی سمسوری ورامین و شاه آبادی اصفهان به روش Magness-Taylor penetration force (MT) در طی مراحل رسیدگی و همچنین طی زمان انبارداری برای سه تیپ نارس، نی مرس و رسیده اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که بیشترین سفتی مربوط به میو ههای رقم شاه آبادی و نارس ۳۹/۰۷نیوتن) بوده و میو ههای رسیده رقم سمسوری ۱۵/۵۳ نیوتن) کمترین سفتی را دارا هستند. رقم شا هآبادی از میزان نسبت به رقم سمسوری برتری داشته و در نتیجه به عنوان بهترین رقم برای مصرف تجاری، ارسال به نقاط دور و انبارداری توصیه می شود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.