مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله توسعه مدل پی شبینی محتوای رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با استفاده ازشبکه عصبی مصنوعی :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

هدف از این تحقیق پیشبینی محتوی رطوبتی موز در طی فرآیند خشککردن با جریان هوای گرم به عنوان تابعی از دما،سرعت هوا، ضخامت ورقه موز، رقم و زمان خشک شدن محصول به کمک شبکههای عصبی مصنوعی است. دادههای لازم برای ایجاد الگوهای آموزش، ارزیابی و آزمون با انجام آزمایشهای خشک کردن برای تیمارها با استفاده از یک خشککن آزمایشگاهی، جمع آوری شد. برای بدست آمدن تغییرات محتوای رطوبتی با زمان از شبکه های چند لایه پس انتشاربرگشتی با الگوریتمهای یادگیری لونبرگ- مارکوارت، الگوریتم پس انتشار ارتجاعی و الگوریتم گرادیان نزولی مقیاسی، برای آموزش الگوها استفاده شد. الگوریتم لونبرگ-مارکوات نتایج بهتری نسبت به دیگر الگوریتمها نشان داد. شبکه عصبی با الگوریتم لونبرگ-مارکوات با ساختار ۱-۱۶-۱۶-۵ با تابع آستانه سیگموئید لگاریتمی در مقایسه با توپولوژیهای دیگر نتایج بهتری را ارائه کرد. این توپولوژی تغییرات زمان خشکشدن موز را با ضریب تبیین ۰/۹۹۹۴ پیشبینی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.