مقاله درجهبندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درجهبندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درجهبندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درجهبندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درجهبندی کشمش با استفاده از پردازش تصویر: شناسایی دم و رنگ :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

توجه به کیفیت محصولات کشاورزی برای رقابت با بازار از مسائل مورد توجه مسولان امر میباشد،به همین دلیل شرکتها و موسسات مرتبط همواره درصدد کسب تمامی استانداردهای موجود برای محصولاتخود میباشند. بهرهگیری از روشی دقیق و سریع مطابق با استاندارد میتواند در افزایش کیفیت محصول و افزایش مشتری پسندی آن محصول نقش بسزایی داشته باشد. در مقاله حاضر به بررسی امکان استفاده ازپردازش تصویر برای شناسایی و شمارش کشمش سالم و دم آن اقدام گردید. در این آزمایش، تصویری از کشمش تهیه شد، سپس با استفاده از الگوریتمهای پردازش تصویر تعداد کشمش سالم در تصویر و دم آنهاشمارش گردید و دیگر ویژگیها نیز مانند درصد کشمش سالم، درصد دم، در یک رابط گرافیکی قرار داده شد. آزمایش نشان داد الگوریتم پردازش تصاویر توانایی تشخیص صحیح ۹۸۹۵ درصد کشمش سالم از ناسالم و۹۸۶۱ درصد دم را دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.