مقاله رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه بین عملکرد محصول و انرژی های ورودی در تولید سیب زمینی در همدان :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در این تحقیق مصرف انرژی و رابطه بین انرژی های ورودی و عملکرد برای تولید سیب زمینی در استان همدان درمنطقه کبودرآهنگ بررسی شد. داده های مورد استفاده در این تحقیق بوسیله پرسشنامه حضوری جمع آوری شدند. نتایج نشان داد که کود ازت ( ۳۹ %)، سوخت( ۲۱ %)، بذر ۱۴/۹% آب۷/۸%و کود حیوانی ۶/۴%عمده انرژی را مصرف می کنند. در مزارع مورد بررسی عملکرد متوسط و انرژی مصرفی در حدود۲۸۶۱۳/۷ کیلوگرم در هکتار و۹۲۲۹۶/۳ مگاژول بر هکتار محاسبه شد. نتایج همچنین نشان داد که نسبت انرژی، انرژی ویژه و بهره وری انرژی به ترتیب ۱/۱ و۳/۲مگاژول بر کیلوگرم و ۰/۳کیلوگرم بر مگاژول بود. با استفاده از روش های پارامتری یک مدل اقتصادی برای تخمین اثر انرژی های ورودی بر عملکرد بدست آمد. برای این هدف عملکرد سیب زمینی یک متغیر وابسته فرض شد که تابعی از انرژی های ورودی: کود شیمیایی، کود حیوانی، سموم، ماشین، انسان، آب آبیاری، سوخت و بذر است. نتایج تجربی نشان داد که متغیرهای کود شیمیایی، سموم، بذر و انسانی از نظر آماری معنا دار هستند و برعملکرد تأثیر می گذارند. در بین متغیرهای مستقل معنادار بذر، آب آبیاری، سموم، انسانی و کود بر حسب حساسیتشان رتبه بندی شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.