مقاله استفاده از ضایعات کشاورزی کارخانجات صنایع تبدیلی در تغذیه دام با نگرش کاهش آلودگیهای زیست محیطی استفاده از بقایای فرآوری انگور کارخانجات آبمیوه گیری در تغذیه دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از ضایعات کشاورزی کارخانجات صنایع تبدیلی در تغذیه دام با نگرش کاهش آلودگیهای زیست محیطی استفاده از بقایای فرآوری انگور کارخانجات آبمیوه گیری در تغذیه دام دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از ضایعات کشاورزی کارخانجات صنایع تبدیلی در تغذیه دام با نگرش کاهش آلودگیهای زیست محیطی استفاده از بقایای فرآوری انگور کارخانجات آبمیوه گیری در تغذیه دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از ضایعات کشاورزی کارخانجات صنایع تبدیلی در تغذیه دام با نگرش کاهش آلودگیهای زیست محیطی استفاده از بقایای فرآوری انگور کارخانجات آبمیوه گیری در تغذیه دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از ضایعات کشاورزی کارخانجات صنایع تبدیلی در تغذیه دام با نگرش کاهش آلودگیهای زیست محیطی استفاده از بقایای فرآوری انگور کارخانجات آبمیوه گیری در تغذیه دام :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

افزایش روزافزون جمعیت و نیاز به تامین پروتئین حیوانی و از طرفی کمبود منابع خوراک دام منجر به بوجود آمدن رقابت بین انسان و دام جهت استفاده از منابع کشاورزی گردیده است. لذا استفاده از فرآورده های جانبی صنایعتبدیلی محصولات کشاورزی که فعلا جایگاهی در مصارف انسانی ندارند، به عنوان خوراک دام و تولید فرآورده های دامی راهکار مناسبی جهت افزایش بهره وری محصولات کشاورزی و نیز حذف عوامل آلوده کننده محیط زیستمیباشد. به منظور بررسی امکان استفاده از فرآورده های جانبی صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی به عنوان خوراک دام و تولید فرآورده های دامی به جهت تولید سالانه ۱۵۰۰۰ تن تفاله تر در ۲۰ کارخانه فعال فرآوری این محصول در استان آذربایجان غربی. این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی در ۵ تیمار و ۳ تکرار اجرا شدکه تیمارهای آزمایشی شامل ۱: تفاله انگور سفید ۲: تفاله انگور قرمز ۳: مخلوط تفاله انگور سفید و قرمز به نسبت ۴ ۵۰:۵۰ : مخلوط ۰ درصد اوره ۵: مخلوط تفاله انگور سفید و قرمز به نسبت ۵۰:۵۰ با ۳ / تفاله انگور سفید و قرمز به نسبت ۵۰:۵۰ با ۵درصد اوره بودند، تیمارها در داخل بشکه های پلاستیکی ۲۵۰ کیلوگرمی سیلو گردید. بررسی خصوصیات ظاهری و تعیین ترکیبات شیمیایی هر ماهه به مدت ۴ ماه انجام گرفت. نتایج این آزمایش نشان داد از تفاله انگور واریته سفید بهعلت دارا بودن رطوبت کافی و ترکیبات محلول میتوان سیلوی مناسبی جهت استفاده در تغذیه دام تهیه نمود ولی در سیلوی تفاله انگور واریته قرمز به دلیل بالا بودن ماده خشک و الیاف ساختمانی و پایین بودن کربوهیدرات محلول تخمیر مناسبی صورت نگرفته که منجر به کاهش کیفیت سیلو گردید. تهیه سیلو از مخلوط دو تفاله منجر به بهبودکیفیت فرایند تخمیر گردید ولی این اثر معنی دار نبود. افزودن اوره جهت افزایش میزان پروتئین خام سیلو به دلیل کمبود بخش مواد مغذی محلول منجر به افزایش معنی دار در میزان ازت آمونیاکی سیلوهای مخلوط گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.