مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه خواص مکانیکی و ریز ساختار فولاد AISI D2 پس از سخت کردن براق و کوینچ در روغن :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

فولاد D2 از نوع فولاد ابزار سرد کار پر کربن و پرکروم می باشد و د رکشش عمیق ، قالب شکل دهی ، غلتک و .. کاربرد دارد. در این پژوهش خواص مکانیکی و ساختار فولاد D2 د راثر خنک شدن د رمحیط های نمک قلیایی و روغن مقایسه شده اند . سرد کردن فولاد D2 د رحمام نمک قلیایی حاوی ۴۰% NaOH و ۶۰% KOH د ردمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد و سپس تمپر کردن دو گانه در دمای ۵۴۰ درجه سانتیگراد باعث ایجاد سختی و چقرمگی مناسب د رمقایسه با محیط روغن دردمای ۶۰ درجه سانتیگراد می شود. ریز ساختار بدست آمده ناشی از خنک کردن در حمام قلیایی و روغن به کمک میکروسکوپ نوری و الکترونی مقایسه گردیده اند. نشان داده شده است که تفاوت د رمحیط خنک کردن منجر به تفاوت د رساختار میکروسکوپی و د رمنیجه خواص مکانیکی فولاد می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.