مقاله بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد در سه رقم سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد در سه رقم سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد در سه رقم سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد در سه رقم سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد در سه رقم سیب زمینی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیب زمینی یک محصول استراتژیک بوده و از نظر تولید انرژی و پروتئین در سطح بالائی است. تغذیه صحیح وتعادل عناصر غذایی از عوامل مهم در رشد سیب زمینی هستند. بمنظور بررسی تاثیر کود مرغی بر جذب برخی عناصر و عملکرد سیبزمینی آزمایشی بصورت فاکتوریل با دو فاکتور رقم (آگریا، مارفونا و گرانولا) و کود مرغی (شاهد، ۲ و ۴ تن در هکتار) بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که اثرات متقابل مقادیر کود مرغی و نوع رقم برای هیچکدام از صفات مورد مطالعه معنی دار نبود و اثر رقم بر عملکرد، درصد ازت و کلسیم غده (P001 معنیدار بودند. همچنین اثر مقادیر کود مرغی بر صفات عملکرد، درصد پتاسیمP001 درصد فسفر و کلسیمP005 معنیدار بودند. مقایسه میانگین های مقادیر کود مرغی با آزمون دانکن نشان داد که بیشترین مقدار جذب عناصر و عملکرد تحت تاثیر کود مرغی با ۴ تن در هکتار و کمترین مقدار این صفات در شاهد دیده می شود. نتایج تحقیق نشان داد جذب عناصر غذایی تاثیر مستقیم در افزایش عملکرد داشته و رقم آگریا با ۴ تن کود مرغی در هکتار مقادیر مطلوبی از جذب عناصر و عملکرد را نشان می دهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.