مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سفتی سنج میوه :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

کیفیت میوه به هر دو متغیر خصوصیات داخلی (محتوای اسیدی، محتوای قندی، سفتی و نابجایی های داخلی) وویژگی های خارجی (شکل، اندازه و نابجایی خارجی) وابسته است. یکی از متغیرهای کیفی مهم میوه ها سفتی آناست. اندازه گیری سفتی، یکی از روش های غیرمستقیم تعیین میزان رسیدگی است که اجازه تثبیت زمان مناسب انبارداری و نیز بهترین زمان حمل و نقل محصول را فراهم می آورد. آزمایش صورت گرفته با سه میوه (سیب سرخ،سیب سبز و سیب زرد) نتایج قابل انتظاری را به دست آورد که قبل از انجام آزمایش پیش بینی می شد. یکنواختی بافت میوه ها در نتایج به دست آمده تاثیر به سزایی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.