مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان برای برداشت بادام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان برای برداشت بادام دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان برای برداشت بادام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان برای برداشت بادام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله طراحی، ساخت و ارزیابی یک شاخه تکان برای برداشت بادام :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

یکی از حساس ترین بخشهای سیستمهای زراعی، برداشت محصول میباشد که هزینه های آن درزمینه باغبانی حدود ۳۰ تا ۶۰ درصد از هزینههای تولید محصول را شامل میشوند. از عوامل اساسی برایکاهش این هزینهها، مکانیزاسیون یا ماشینیکردن فعالیتهای باغبانی است. برای نیل به این هدف دستگاه شاخه تکان سبکی برای برداشت میوههای آجیلی خصوصا بادام طراحی و ساخته شد که از نظر تکنولوژی،هزینه ساخت و شیوه عملکرد متناسب با شرایط باغهای بادام ایران است. توان مورد نیاز دستگاه از یک موتور دو زمانه بنزینی کوچک تامین شده و برای کاهش دور و تغییر جهت حرکت به یک جعبه دنده منتقل گردید. برای قطع و وصل توان موتور به جعبه دنده از کلاچ گریز از مرکز و برای ایجاد حرکت نوسانی و انتقال آن به بوم و گیره ، از مکانیسم لنگ- لغزنده بهره گرفته شد. برای تعیین عملکرد تکاننده، تست مزرعه ای بر روی ۳ رقم بادام (آذر، حریرو یک نوع بادام بومی) با ۳ سطح بسامد ۱۰و۱۳و۱۵ هرتز) در ۲ مدت زمان تکانیدن ( ۵ و ۱۰ ثانیه ) و در یک دامنه ثابت ۵۰ میلیمتر، در قالب یک آزمایش فاکتوریل ۳×۳×۲ با طرح پایه کاملا تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. از طرفی به منظور تعیین روند تغییر نسبت نیروی استاتیکی لازم برای جدا شدن میوهها به وزن آنهاF/W در یک فصل و همچنین روند این تغییر برای میانگین هندسی قطر میوه ها نیز آزمونهائی انجام گرفت. نتایج نشان داد که بسامد ارتعاشی و زمان تکانیدن اثر معنیداری در سطح یک درصد روی بازده تکاننده دارند در حالیکه اثر رقم بادام و اثر ات متقابل دو گانه و سه گانه معنیدار نبود که نشانگر مستقل بودن عمل آنهاست. با افزایش بسامد ارتعاشی درصد میوههای جدا شده افزایش یافت و بسامد ۱۵ هرتز بهترین عملکرد را یعنی۹۷/۹۹درصد داشت همچنین با افزایش مدت زمان تکانیدن از ۵ ثانیه به ۱۰ ثانیه عملکرد تکانیدن افزایش یافت. نسبتF/W میوهها در طول یک فصل برای هر سه رقم بادام کاهش و میانگین هندسی قطر آنها افزایش یافت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.