مقاله مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Papaya


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Papaya دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Papaya  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Papaya،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی عددی فرآیند انتقال جرم بر اساس روش تفاضل متناهی برای خشک شدن محصول خربزه درختی Papaya :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این تحقیق که در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز انجام گرفت، گیاه خربزه درختی در دمای ۴۵ درجه سانتی گراد توسط خشک کن کابینتی بوسیله جریان هوا با سرعت ۰/۹متر بر ثانیه و رطوبت نسبی ۳۰ درصد خشک گردید. ضریب انتشار رطوبتی گیاه در شرایط آزمایش تعیین گردید. سپس معادله مربوط به انتقال جرم با شرایط مرزی معلوم به صورت دو بعدی بر اساس روش تفاضل متناهی حل گردید. در نهایت ضریب همبستگی بین درصد رطوبت بدست آمده از نمونه های مورد آزمایش و درصد رطوبت حاصل از حل معادله انتقال جرم برابر۰/۹۹۶ میزان RMSE مساوی ۰/۰۰۱۱۵ گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.